İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Süresi Ne Kadar?

Güncelleme Tarihi: 2019-07-05 02:40:17

Ankara Antlaşması kapsamında alınan İngiltere Vizesi ile İngiltere'de toplamda 5 yılı tamamladıktan sonra İngiltere Sürekli Oturum İzni'ne sonrasında ise İngiliz Vatandaşlığı'na başvuru hakkı bulunmaktadır.

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi kapsamında yapılan ilk başvuru sonucu 1 yıllık İngiltere Vizesi sahibi olunur. Bu 1 yıllık süre içerisinde İngiltere'ye giriş yapılarak Ankara Antlaşması kapsamında yapılacağı söylenen işin başlatılması gerekmektedir. Sonrasında İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Uzatma Başvurusu ile vize süresi 5 yıla kadar uzatılabilir.

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi ile İngiltere'de bulunulan 5 yıl tamamlandıktan sonra kişinin yine Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Sürekli Oturum İzni'ne başvuru hakkı doğar. İngiltere Sürekli Oturum İzni alan İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi sahipleri Ankara Antlaşması yükümlülüklerinde çıkarlar. Yani Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere'de kurulan işin devam ettirilmesi zorunluluğu ortadan kalkar. Kişi isterse işini değiştirebilir, farklı bir iş kurabilir yahut bir işyerinde bir işverenin yanında çalışan olarak çalışabilir.

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi sahibi olarak 5 yıl bulunup Sürekli Oturum İzni ve İngiltere Sürekli Oturum İzni sahibi olarak 1 yıl İngiltere'de tamamlandıktan sonra kişi İngiliz Vatandaşlığı'na geçmek üzere başvuru yapabilir. 

İngiltere vizesi başvuruları için danışmanlarımıza telefon aracılığıyla ulaşarak bilgi alabilir veya Londra, Ankara, İstanbul, İzmir, Antep ofislerimizi ziyaret ederek kafanızı kurcalayan tüm sorularınızı sorabilirsiniz.

2006 yılından beri firmamız İngiltere Vizesi, Ankara Anlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları konularında hizmet vermektedir. İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi ve sonrasındaki uzatma, İngiltere Sürekli Oturum İzni ve İngiliz Vatandaşlığı'na geçiş başvuruları hakkında detaylı bilgi için web sayfamızın ilgili bölümlerini inceleyebilir veya iletişim detaylarımızdan bizimle irtibata geçerek uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

Bu vize türünün başvuru prosedürleri ve başvuru şartları tamamlandıktan sonra vize almanız halinde İngiltere'de eğitim de alabilirsiniz.

İngiltere’de eğitim için tıklayın!

"İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Süresi Ne Kadar?" sayfası 2398 defa okundu