Ankara Antlaşması Vizesi Süresi Ne Kadar?

Güncelleme Tarihi: 2019-06-25 19:07:50

Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması halinde 1 yıllık vize verilir. 1 yılın sonunda şartları sağlamanız halinde vize süreniz 3 yıl uzatılır. Toplamda 4 yılın sonunda İngiltere'de Süresiz Oturum İznine başvurabilirsiniz.

Vize Süresi Ne Kadar?

Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması halinde 1 yıllık vize verilir. Bu 1 yıl içerisinde işinizi kurup kendinizi geçindirebilecek düzeye gelmeniz beklenir. 1 yılın sonunda şartları sağlamanız halinde vize süreniz Ankara Anlaşması kapsamında 3 yıla kadar bir süreyle uzatılır.

Ankara Anlaşması vizesiyle İngiltere'de bulunduğunuz toplamda 5 yılın sonunda İngiltere'de Süresiz Oturum İznine başvurabilirsiniz. Süresiz Oturum İzni almanız halinde Ankara Antlaşması başvuru sahiplerine uygulanan "kendi işine sahip olma" şartı kalkar ve istediğiniz işte, bir işveren yanında çalışabilir, İngiltere'de herhangi bir vize kısıtlaması olmaksızın istediğiniz kadar kalabilirsiniz.

Ankara Anlaşması vizesiyle İngiltere'de bulunan kişiler Süresiz Oturum İzni'ni takip eden 1 yılın sonunda ise İngiltere Vatandaşlığına gerekli diğer şartları da taşımaları şartıyla başvurabilirler.

Ankara Antlaşması Vizesi hakkında detaylı bilgi için şirketimizle irtibata geçebilir, uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

İletişim detaylarımız için lütfen TIKLAYINIZ.

"Ankara Antlaşması Vizesi Süresi Ne Kadar?" sayfası 3099 defa okundu