Ankara Antlaşması vizesiyle İngiltere'de kendi işinizde çalışın!

Sıkça Sorulan Sorular / Ankara Antlaşması Vizesi Süresi Ne Kadar?

Ankara Antlaşması Vizesi Süresi Ne Kadar?

Güncellenme Tarihi: 2018-10-14 22:52:01

Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması halinde 1 yıllık vize verilir. 1 yılın sonunda şartları sağlamanız halinde vize süreniz 3 yıl uzatılır. Toplamda 4 yılın sonunda İngiltere'de Süresiz Oturum İznine başvurabilirsiniz.

Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması halinde 1 yıllık vize verilir. Bu 1 yıl içerisinde işinizi kurup kendinizi geçindirebilecek düzeye gelmeniz beklenir. 1 yılın sonunda şartları sağlamanız halinde vize süreniz Ankara Anlaşması kapsamında 3 yıla kadar bir süreyle uzatılır.

Ankara Anlaşması vizesiyle İngiltere'de bulunduğunuz toplamda 5 yılın sonunda İngiltere'de Süresiz Oturum İznine başvurabilirsiniz. Süresiz Oturum İzni almanız halinde Ankara Antlaşması başvuru sahiplerine uygulanan "kendi işine sahip olma" şartı kalkar ve istediğiniz işte, bir işveren yanında çalışabilir, İngiltere'de herhangi bir vize kısıtlaması olmaksızın istediğiniz kadar kalabilirsiniz.

Ankara Anlaşması vizesiyle İngiltere'de bulunan kişiler Süresiz Oturum İzni'ni takip eden 1 yılın sonunda ise İngiltere Vatandaşlığına gerekli diğer şartları da taşımaları şartıyla başvurabilirler.

Ankara Antlaşması Vizesi hakkında detaylı bilgi için şirketimizle irtibata geçebilir, uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

İletişim detaylarımız için lütfen TIKLAYINIZ.

  • "Ankara Antlaşması Vizesi Süresi Ne Kadar?" sayfası 2717 defa okundu
  • ankara anlaşması vize süresi, ingiltere vizesi
Paylaş: