Ankara Antlaşması Vizesi için Sermaye Şartı

Güncelleme Tarihi: 2019-07-04 16:43:36

Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Vizesi'ne başvurmak isteyen kişilerin sahip olması gereken genel geçer bir sermaye alt limiti yoktur.

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi başvurularında sağlanması gereken sermaye şartı kişinin yaşam standartlarına ve İngiltere'de serbest meslek sahibi olarak yapacağı işe göre değişkenlik göstermektedir. Asgari olarak kişinin İngiltere'de Ankara Antlaşması Vizesi kapsamında yapacağı işi başlatabileceği ve kâra geçene dek geçecek süreçte İngiltere'deki yaşamını sürdürebilecek miktarda sermayeye sahip olması gerekmektedir.

Yukarıda bahsedildiği gibi İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi kapsamında yapılacak başvurulardaki sermaye şartı İngiltere'de Ankara Antlaşması Vizesi kapsamında yapılması planlanan işe göre belirlenmektedir. Bu bağlamda ne tür bir iş yapılacağı, planlanan iş için gerekli araç-gereç, malzeme ve işyeri, işyerinin konumu, potansiyel müşteri kitlesi vs. pek çok kavram sermayenin hesaplanması hususundaki önemli parametrelerdir.

Ankara Antlaşması kapsamında yapılacak İngiltere Vizesi başvuruları hakkında firmamız profesyonel danışmanlık hizmeti vermekte olup, başvuru sahipleri ile yapılan görüşmeler ve İngiltere'deki mevcut şart ve imkanlar göz önüne alınarak detaylı bir çalışma yapılarak kişilerin sahip olması gereken asgari sermaye miktarı hesaplanmaktadır.

Bu vizenin başvurusu olumlu olursa İngiltere'ye gittikten sonra eğitim alabilirsiniz. Eğitim programları, ücretleri ve süreleri hakkında bilgi için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. İngiltere’de eğitim için tıklayın!

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi hakkında detaylı bilgi için iletişim detaylarımızı kullanarak firmamızla irtibata geçebilir, uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

İngiltere’ye gitmeden önce uyulacak prosedürler için tıkla!

İngiltere'de çalışmak istiyorsanız diğer iş vizesi türleri hakkında bilgi için tıklayın!

"Ankara Antlaşması Vizesi için Sermaye Şartı" sayfası 2215 defa okundu