Ankara Antlaşması vizesiyle İngiltere'de kendi işinizde çalışın!

Sıkça Sorulan Sorular / Ankara Antlaşması Vizesi için Sermaye Miktarı

Ankara Antlaşması Vizesi için Sermaye Miktarı

Güncellenme Tarihi: 2018-05-20 22:20:56

Ankara Anlaşması vizesine başvuracak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, kuracakları iş için gerekli sermaye ve İngiltere'de kurdukları işten gelir sağlamaya başlayıncaya dek kendilerini geçindirecek miktarda maddi birikime sahip olması gerekiyor.

Normal şartlar altında İngiltere'de iş kurmak isteyen kişilerden istenen asgari 200.000 Sterlin sermaye şartı Ankara Antlaşması kapsamında vizeye başvuracak olan Türk Vatandaşları için geçerli değil.

Ankara Anlaşması vizesine başvuracak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, kuracakları iş için gerekli sermaye ve İngiltere'de kurdukları işten gelir sağlamaya başlayıncaya dek kendilerini geçindirecek miktarda maddi birikime sahip olması gerekiyor.

Dolayısıyla her bir Ankara Antlaşması vizesi başvuru sahibinin sahip olması gereken sermaye yapacağı işe bağlı olarak değişim göstermektedir.

Ankara Antlaşması Vizesi hakkında detaylı bilgi için şirketimizle irtibata geçebilir, uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

İletişim detaylarımız için lütfen TIKLAYINIZ.

  • "Ankara Antlaşması Vizesi için Sermaye Miktarı" sayfası 2774 defa okundu
  • ankara anlaşması vizesi, sermaye şartı
Paylaş: