Ankara Anlasmasi Partner Vizesi Nasıl Alınır?

Güncelleme Tarihi: 2019-07-06 10:56:51

İngiltere’ye Ankara Anlasmasi partner vizesi alabilmek ve vize reddi sebeplerini en aza indirebilmek için İngiltere vize türleri konusunda uzman bireylerden profesyonel destek alınması önerilir.

Ankara Anlasmasi partner vizesi, Ankara Anlaşmasıyla İngiltere’de şirket kurmuş olan bireylerin eş ve 21 yaş altındaki çocuklarının başvurabileceği bir vize türüdür. Ankara Anlaşması vizesiyle İngiltere’de bulunan bireylerin aile birleşimi yapabilmesini sağlamaktadır.

Ankara Anlaşması partner vizesi başvurusunu uzmanlarımızla yapmaya karar vermiş olan bireylere başvuru için gerekli evrakların listesi verilebilecektir. Başvuru sahipleri, gerekli evraklar listesindeki tüm belgeleri eksiksiz olarak tamamlaması vize reddi ihtimalinin azaltılabilmesi için oldukça önemlidir. Ankara Anlasmasi partner vizesi başvuru dosyasına bireyin evrakları eklenir, tercümesi gerekenlerin tercümesi yapılır, gerekli formlar doldurulup ve dilekçeler yazıldıktan sonra başvuru dosyası Başvuru Merkezine teslim edilir. Vize memuruyla görüşme yapılması zorunlu olmayıp vize memuru bazı konuları daha net ve açık şekilde anlayabilmek için görüşme talebinde bulunabilir. Ankara Anlasmasi partner vizesi başvurusunda bulunabilmek ve başvuru evraklarının neler olduğunu öğrenebilmek için uzmanlarımızla irtibata geçebilirsiniz.

Ankara Anlaşması Vizesi hakkında bilgi ve danışmanlık için TIKLA!

Ankara Antlaşması Vizesi türlerine başvuru yapmak isteyen bireyler danışmanlarımıza telefon aracılığıyla veya Londra, Ankara, İstanbul, İzmir, Antep ofislerimizi ziyaret ederek ulaşabilir, kafanızı kurcalayan tüm sorularını sorabilir veya başvuru işlemlerinize zaman kaybetmeden başlayabilirsiniz.

“İngiltere vizesiyle İngiltere’de çalışma hakkı elde edebilir miyim?”, “İngiltere vizesi şartları vize türlerine göre nasıl değişmektedir?”, “İngiltere vizesi Brexit sonrası değişecek mi?” gibi soruları bulunan bireyler İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığıyla şirketimizin danışmanlarına ulaşarak her türlü sorularına yanıt bulabilirler.

İngiltere vizesi süresi başvurulan vize türüne göre farklılık göstermektedir. Vize başvurusu yapan, vize sahibi olarak İngiltere’de 5 yıl yaşayan bireyler sürekli oturum başvurusunda bulunulabilir. İngiltere’de sürekli oturum sahibi olarak 12 ay süreyle bulunan bireyler İngiltere vatandaşlık başvurusunda bulunabilecek olup İngiltere vatandaşlık başvuru şartlarını sağlayarak vatandaşlık sertifikasını alan da geçerlilik süresi 10 yıl olan İngiltere pasaportu başvurusunda bulunabilirler. Her birinin ayrı ayrı şartları bulunmaktadır. Bunları öğrenebilmek için uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

İngiltere vatandaşlığı için tıkla!

Firmamız İngiltere Vizesi, Ankara Anlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları konularında 2006 yılından beri hizmet vermektedir. İngiltere Göçmenlik Düzenlemeleri, Mevzuatı ve Uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanları İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığıyla tüm sorularınızı cevaplayacak ve talep etmeniz halinde başvuru işlemlerini başlatabilecektir.

 

"Ankara Anlasmasi Partner Vizesi Nasıl Alınır?" sayfası 68 defa okundu