Ankara Anlaşması Hükümleri Arasında Mesleki Yeterlilik Şartı Var mıdır?

Güncelleme Tarihi: 2019-07-08 09:00:00

İngiltere’de iş kurmak için başvuru yapılacak olan Ankara Anlaşması hükümleri arasında mesleki yeterlilik şartı bulunmamaktadır.

İngiltere’de iş kurmak için başvuru yapılacak olan Ankara Anlaşması Vizesi işlemleri zor ve karmaşık yapıdadır. Bu nedenle başvuru işlemlerinin İngiltere vize türleri konusunda uzmanlaşmış bireyler aracılığıyla yapılması önerilmektedir. Ankara Anlaşması hükümleri diğer İngiltere vize türlerinde olduğu gibi belirli sınırlarla çevrelenmemiştir. Ankara Anlaşması Vizesi ile İngiltere’de kurulmak istenilen iş için gerekli evraklar arasında başvuru sahipleri mesleki yeterlilik olup olmadığını merak etmektedir. Ankara Anlaşması Vizesi ile İngiltere’de kurulmak istenilen şirketin mahiyetinde başvuru sahibi mesleki yeterliliğinin bulunması, sertifika veya diplomasının olmasına gerek yoktur. Ancak elbette Ankara Anlaşması Vizesi başvuru evraklarının arasında bu gibi belgelerin bulunması başvuruyu değerlendiren vize memuruna inandırıcı ve ikna edici bir başvuru dosyasının teslimi açısından büyük önem arz etmektedir. “Ankara Anlaşması hükümleri arasında başka ne türlü belgeler ve şartlar bulunmaktadır?” sorusunu öğrenebilmek için uzmanlarımızla irtibata geçebilirsiniz.

İngiltere vize prosedürleri için tıkla!

Ankara Anlaşması Vizesi türlerine başvurup vize alan bireylere resmi olarak 1 yıllık vize verilir ve vize uzatmalarıyla bu 5 yıla tamamlandıktan sonra sürekli oturum başvurusunda bulunulabilir. 12 ay süreyle İngiltere’de sürekli oturum sahibi olarak bulunan bireyler İngiltere vatandaşlık başvurusunda bulunabileceklerdir. İngiltere vatandaşlık başvuru şartlarını sağlayarak vatandaşlık sertifikasını alan bireyler geçerlilik süresi 10 yıl olan İngiltere pasaportu başvurusunda bulunabilirler. Süresiz oturum, İngiliz vatandaşlığı ve İngiliz pasaportu sahibi olmak isteyen bireyler her birinin kendine özgü başvuru şartları bulunmaktadır. Bunlar hakkında bilgi almak isteyenler uzmanlarımızla iletişime geçebilirler.

İngiltere vatandaşlığı için tıkla!

Ankara Anlaşması hükümlerinin neler olduğu üzerine güncel haberleri öğrenmek isteyen bireyler İngiltere vizesi ve Ankara Anlaşması Vizesi konusunda uzmanlaşmış danışmanlarıyla başvuru sahiplerine sunduğu profesyonel hizmetleriyle Londra, Ankara, İstanbul, İzmir, Antep ofislerimizi ziyaret edebilir veya telefon aracılığıyla ulaşarak vize başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Ankara Anlaşması Vizesi için TIKLA!

Ankara Anlaşması hükümleri değişecek mi?”, “Ankara Antlaşması vizesi kaldırılıyor mu?”, “Ankara Antlaşması vize koşulları 2019 yılında ne olacak?” gibi soruları bulunan bireyler firmamızla irtibata geçerek bilgi alabilecektir.

Firmamız İngiltere vizesi, Ankara Anlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları konularında İngiltere Göçmenlik Düzenlemeleri, Mevzuatı ve Uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanlarıyla 2006 yılından beri hizmet vermekte olan bir danışmanlık şirketidir. Uzmanlarımız İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığıyla tüm sorularınızı cevaplayacak ve isteğiniz üzerine başvuru işlemlerini başlatabilecektir.

"Ankara Anlaşması Hükümleri Arasında Mesleki Yeterlilik Şartı Var mıdır?" sayfası 64 defa okundu