Ankara Antlaşması vizesiyle İngiltere'de kendi işinizde çalışın!

Sıkça Sorulan Sorular / Ailem (Eşim ve Çocuklarım) Benimle Gelebilir mi?

Ailem (Eşim ve Çocuklarım) Benimle Gelebilir mi?

Güncellenme Tarihi: 2018-12-17 08:53:03

Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Vizesine sahip kişilerin eşleri ve 21 yaşın altındaki çocukları da İngiltere'de Ankara Antlaşması başvuru sahibiyle beraber kalabilir. Başvuru sahibi İngiltere'de, ailesi Türkiye'de ise ailesi için Türkiye'den başvuru yapılabilir.

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi sahibi kişinin ailesi (eşi ve 21 yaş altı çocukları) İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi sahibinin "bağımlıları" olarak isimlendirilir ve aile bireylerinin İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi sahibi ile birlikte İngiltere'de yaşayabilmesi için İngiltere Ankara Antlaşması Bağımlı Vizesi başvurusu yapılmalıdır. 21 yaşın üzerindeki çocukların ise esas göçmene bağımlı olduklarına dair ikna edici bir başvuru yapılması halinde başvuruları olumu sonuçlanabilecektir. Bu tip hassas bir başvuruda danışmanlık alarak başvuru yapmak için CSS Legal İngiltere vize ve göçmenlik hukuku uzmanlarımızla irtibata geçebilirsiniz. 

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi sahibinin eşi, İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi sahibi olan eşinin İngiltere'de kurduğu ve yürüttüğü işten bağımsız olarak başka bir iş yerinde iş ve zaman kısıtlaması olmaksızın çalışabilir, kendi işini kurabilir ve ya eşiyle beraber çalışabilir.

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi sahibinin 21 yaşın altındaki çocukları İngiltere'deki devlet okullarında ücretsiz eğitim alabilirler.

İngiltere Ankara Anlaşması Vizesi sahibi ve ailesi İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi kapsamında İngiltere'de bulundukları süre içerisinde sosyal sağlık kurumu olan NHS'den (National Health Service) ücretsiz olarak faydalanabilir.

Ankara Antlaşması bağımlısı olan eş ve çocuklar da esas göçmen gibi İngiltere'de sürekli oturum izni ve sonrasında da İngiltere vatandaşlığı alabilirler. Eşlerin de esas göçmen gibi sürekli oturum izni alabilmek için İngiltere'de 5 yıl bulunmuş olması şartı aranmaktadır. 21 yaş altı çocukların ise 5 yıl beklemesi şartı bulunmamakta olup çocuklar esas göçmenle birlikte sürekli oturum başvurusu yapabilmektedir. Sürekli oturum izni ve İngiltere vatandaşlığı başvuruları ile ilgili detaylı bilgi ve danışmanlık almak isteyen kişiler ve bağımlı aile üyeleri CSS Legal İngiltere vize ve göçmenlik hukuku uzmanlarımızla iletişime geçebilirler. 

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi ve İngiltere Ankara Antlaşması Bağımlı Vizesi hakkında detaylı bilgi için iletişim detaylarımızı kullanarak bizimle irtibata geçebilir, uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

 

  • "Ailem (Eşim ve Çocuklarım) Benimle Gelebilir mi?" sayfası 3014 defa okundu
  • ankara antlaşması, ingiltere vizesi, ankara, antlaşma, ingiltere, vize, aile, eş, 21 yaş, çocuk, bağımlı
Paylaş: