Sıkça Sorulan Sorular

Ankara Anlaşması Vizesi Nedir?

Ankara Antlaşması Vizesi Nedir?

Ankara Antlaşması Vizesi ile İngiltere'de serbest meslek sahibi olarak çalışmak isteyen her Türk vatandaşı İngiltere'ye gelip çalışabilir ve 5 yıl sonra sürekli oturum hakkı elde edebilir ve sürekli oturum izniyle İngiltere'de 1 yılı tamamladıktan sonra da İngiltere vatandaşlığına geçiş (çifte vatandaşlık) yapabilir.

Detaylara git »

Ankara Anlaşması Vizesine Nasıl Başvurabilirim?

Ankara Antlaşması Vizesi'ne Nasıl Başvurabilirim?

Ankara Antlaşması kapsamındaki her bir başvuru kendi içerisinde özellikler içerdiğinden genel geçer bilgilerden ziyade sizin ve başvurunuzun durumuna özel kişiselleştirilmiş bir dosya hazırlanmalıdır.

Detaylara git »

Ankara Antlaşması Vizesi - Genel Bilgi

18 yaşından büyük her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, serbest meslek sahibi olarak yapacağı işe ait yeterli bilgi ve/veya tecrübeye sahipse, başvuru tipine özel şartları da sağlaması halinde Ankara Antlaşması Vizesine başvurabilir.

Detaylara git »

Ankara Anlaşması Vizesine Kimler Başvurabilir?

Ankara Antlaşması Vizesi'ne Kimler Başvurabilir?

18 yaşından büyük her Türk Vatandaşı İngiltere'de iş kurabilmesi için gerekli diğer şartları da sağlaması halinde, genel bir sermaye ve ya eğitim şartı aranmaksızın, Ankara Antlaşması Vizesi'ne başvurabilir.

Detaylara git »

Ankara Antlaşması Vizesi Bağımlıları (Eş ve Çocuklar)

İngiltere'de Ankara Antlaşması Vizesi veya Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi kapsamında yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, eş ve 21 yaş altındaki çocukları Ankara Antlaşması Vizesi sahibi ile beraber İngiltere'de yaşamak üzere Ankara Antlaşması Bağımlıları için İngiltere Yerleşim Vizesi'ne başvurabilirler.

Detaylara git »

Ankara Antlaşması Vizesi ile Ne Tür İşler Yapılabilir?

Ankara Antlaşması vizesi ile yapılabilecek işlere dair herhangi bir sınırlama (özel düzenlemeler hariç) yoktur, serbest meslek sahibi olarak yasal çerçeve dahilinde yapılabilecek her türlü işi yapabilirsiniz.

Detaylara git »

Serbest Meslek Sahibi Olarak İngiltere'de Çalışmak mı İstiyorsunuz?

Ankara Antlaşması vizesi ile İngiltere'de serbest meslek sahibi olarak çalışmak istiyorsanız, İngiltere'de çalışma izni ve oturum hakkı sahibi olmak istiyorsanız...

Detaylara git »

Vize Süresi Ne Kadar?

Ankara Antlaşması Vizesi Süresi Ne Kadar?

Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması halinde 1 yıllık vize verilir. 1 yılın sonunda şartları sağlamanız halinde vize süreniz 3 yıl uzatılır. Toplamda 4 yılın sonunda İngiltere'de Süresiz Oturum İznine başvurabilirsiniz.

Detaylara git »

Eğitim Seviyesi Önemli mi?

Ankara Antlaşması Vizesi için Eğitim Seviyesi

İngiliz Hükümetinin Ankara Antlaşması başvuru sahipleri için genel bir eğitim seviyesi şartı yoktur ancak İngiltere'de kuracağınız işe dair bilgi ve birikim sahibi olduğunuzu ispatlamanız gerekir.

Detaylara git »

Ankara Antlaşması Vizesi için Sermaye Şartı

Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Vizesi'ne başvurmak isteyen kişilerin sahip olması gereken genel geçer bir sermaye alt limiti yoktur.

Detaylara git »

ingilizce dil seviye şartı

Ankara Antlaşması Vizesi için İngilizce Şartı

İngiliz Hükümetinin Ankara Antlaşması başvuru sahipleri için genel bir asgari dil seviyesi şartı yoktur ancak İngiltere'de kuracağınız işin gerektirdiği kadar İngilizce bildiğinizi göstermeniz gerekir ki bu da her meslek grubu ve müşteri potansiyeli için değişiklik gösterir.

Detaylara git »

Daha Önce Kaçak Kalmış Olmam İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Başvurumu Olumsuz Etkiler mi?

İngiltere'de daha önce kaçak/yasal olmayan yollarla kalmış olmak yeni yapılacak İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi başvurusunu engellemez.

Detaylara git »

Ne Kadar Sermaye Gerekir?

Ankara Antlaşması Vizesi için Sermaye Miktarı

Ankara Anlaşması vizesine başvuracak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, kuracakları iş için gerekli sermaye ve İngiltere'de kurdukları işten gelir sağlamaya başlayıncaya dek kendilerini geçindirecek miktarda maddi birikime sahip olması gerekiyor.

Detaylara git »

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi için İngilizce Seviyesi Şartı Nedir?

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi başvurularında aranan genel bir minimum İngilizce dil seviyesi şartı yoktur. İngiltere'de yapılacak işin niteliğine göre dil seviyesi şartı değişmektedir.

Detaylara git »

Eşim ve Çocuklarımda Benimle Gelebilir mi?

Ailem (Eşim ve Çocuklarım) Benimle Gelebilir mi?

Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere Vizesine sahip kişilerin eşleri ve 21 yaşın altındaki çocukları da İngiltere'de Ankara Antlaşması başvuru sahibiyle beraber kalabilir. Başvuru sahibi İngiltere'de, ailesi Türkiye'de ise ailesi için Türkiye'den başvuru yapılabilir.

Detaylara git »

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi ile Hangi İşi Yapabilirim?

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi ile İngiltere'de yapılacak işlere dair bazı özel düzenlemeler haricinde herhangi bir meslek kısıtlaması yoktur.

Detaylara git »

Ankara Antlaşması Vizesi Nedir?

İngiltere'de Kaçak Kalmış Olmam Sorun Olur mu?

Kaçak olarak geçmişte İngiltere'de kalmış olmak İngiltere Ankara Anlaşması Vizesi başvurularında tek başına ret gerekçesi sayılamamaktadır. İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi için önemli olan yapacağınız başvurunuz ile geçmişteki kaçak durumda İngiltere'de kalışınız arasında herhangi bir bağlantının olmamasıdır.

Detaylara git »

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Süresi Ne Kadar?

Ankara Antlaşması kapsamında alınan İngiltere Vizesi ile İngiltere'de toplamda 5 yılı tamamladıktan sonra İngiltere Sürekli Oturum İzni'ne sonrasında ise İngiliz Vatandaşlığı'na başvuru hakkı bulunmaktadır.

Detaylara git »

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Başvuru Kriterleri Nelerdir? Kimler İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Başvurusu Yapabilir?

18 yaşını doldurmuş, serbest meslek sahibi olarak kendi işini yapabilecek kapasiteye sahip her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi başvurusu yapabilir.

Detaylara git »

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Hakkında

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi, 1963 yılında dönemin Avrupa Birliği ülkeleri ile imzalanan Ankara Antlaşması'nı temel alan bir İngiltere vizesi türüdür.

Detaylara git »

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Başvurusu Ne Kadar Sürede Sonuçlanır?

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi başvurularının standart sonuçlanma süresi (3 ay) 90 gündür. Ancak İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi başvurusunun niteliğine göre bu süre uzayabilmektedir.

Detaylara git »

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Başvurusu Reddedilirse Ne Yapılır?

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi sonucu ret ile karşılaşılması halinde İngiltere Vizesi Reddine İtiraz Hakkı bulunmaktadır.

Detaylara git »

İngiltere Öğrenci Vizesi ile Part-Time çalışıyorum, Ankara Antlaşması Vizesi'ne geçebilir miyim?

İngiltere'de öğrenci vizesi ile bulunan ve yasal olarak son 1 yıldır, aynı işyerinde ve ara vermemiş olmak kaydıyla çalışmış olan kişiler İngiltere Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi'ne başvurarak İngiltere'deki hayatlarına devam edebilirler.

Detaylara git »

İngiltere'nin, Ankara Antlaşması Kapsamındaki Türk Vatandaşlarının Sosyal Haklarının Kısıtlanması Başvurusu Reddedildi

İngiltere Hükümeti'nin, İngiltere Ankara Antaşması Vizesi kapsamındaki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının sosyal haklardan faydalanmasının sınırlanması isteğiyle yaptığı başvuru Avrupa Adalet Divanı tarafından reddedildi.

Detaylara git »

Ankara Anlaşması ile İş Kurmak

18 yaşından büyük Türk Vatandaşları, serbest meslek sahibi olmak kaydıyla, herhangi bir yasal sınırlamaya maruz kalmaksızın Ankara Anlaşması ile İngiltere'de iş kurma hakkına sahiptirler.

Detaylara git »

Ankara Antlaşması Başvuru Şartları

Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere'de iş kurmak isteyen kişilerin vize başvuruları Türkiye'den yapıldığında ortalama 1 ayda sonuçlanmaktayken, İngiltere'den yapılan başvurularda bu süre 4 aya kadar çıkabilmektedir.

Detaylara git »

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi ile İngiltere Vatandaşlığı Almak

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi kapsamında İngiltere'de iş kurmak ve İngiltere Vatandaşlığı alabilmek için 4 kademeli başvuru yapılmalıdır.

Detaylara git »

Ankara Antlaşması'nın Kilit Noktası: İş Planı

Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere'de iş kurmak üzere yapılacak başvurularda dikkat edilecek en önemli nokta kurulacak işe dair bir İş Planı hazırlanmasıdır.

Detaylara git »

Ankara Antlaşması'nda

Serbest meslek sahibi veya çalışan fark etmeksizin, İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi kapsamında İngiltere'de yaşayan kişilerin eşleri ve çocukları da İngiltere'de yaşayabilirler.

Detaylara git »

Ankara Antlaşması Ret Nedenleri

Türklere Birleşik Krallıkta çalışma imkanı sunan Ankara Anlaşması İngiltere Vizesi ret kararları giderek artıyor. Peki nedir bu ret sebepleri?

Detaylara git »

Ankara Antlaşmasında Süresiz Oturum (Indefinite) Süreci

Ankara Anlaşması uzatılabilen ve bunun sonucunda İngiltere'de süresiz oturum ve vatandaşlık hakkına ulaşabileceğiniz bir İngiltere vizesidir.

Detaylara git »

İngiltere Vizesi Ankara Antlaşmalarında Ret Kararları Yükseliyor

Ankara Antlaşması çalışma vizesi başvurularındaki ret karar oranları çoğunlukla başvurunun gerçekliğinden şüphe edilmesi sebebiyle artıyor.

Detaylara git »

Ankara Anlaşması Vizesi Başvuruları Hakkında

Ankara Anlaşması vizesi başvurusu yapmak ve İngiltere'de kendi işinizi kurmak için 11 neden

Detaylara git »

Türk Bölgelerinde İşletme Açacak Olan Ankara Anlaşması Vizesi Başvuru Sahiplerinin Dikkatine

Ankara Antlaşması vizesi ile İngiltere'de ne iş yapılacağı kadar iş yerinin nerede bulunacağı da önemlidir.

Detaylara git »

Ankara Anlaşması Vizesine Başvuru Yapacak Kişilerin Mutlaka Bilmesi Gerekenler

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesine başvuru yapacak olan kişilerin mutlaka bilmesi gereken hususlar nelerdir?

Detaylara git »

Ankara Antlaşması Vizesi Kuralları Neden Değiştirilememektedir?

Ankara Antlaşması’nın en önemli hükümlerinden birisi İngiltere'de iş kurmak üzere başvuru yapacak kişilerde aranacak şartların değiştirilememesi kuralıdır.

Detaylara git »

Güney Londra’da İlk Organik Süpermarket Türk Vatandaşına Ait

Türk vatandaşları Ankara Antlaşması İngiltere vizesine başvurup, kendi iş yerlerini İngiltere’de açabiliyorlar.

Detaylara git »

Ankara Antlaşması İngiltere Vizesine Başvururken İngilizceniz Ne Seviyede Olmalıdır?

Sadece Türk vatandaşlarının başvurabildiği Ankara Antlaşması İngiltere vizesinde, standart bir asgari dil seviyesi şartı yoktur.

Detaylara git »