İngiltere Öğrenci Vizesi Başvurusu

Güncelleme Tarihi: 2019-07-05 03:10:50

İngiltere Öğrenci Vizesi türleri eğitim çeşidine ve süresine göre değişkenlik göstermektedir. Öğrenci olarak İngiltere Vizesi başvurusu yapmak isteyen kişilerin öncelikle hangi İngiltere Öğrenci Vizesi'ne başvuru yapması gerektiğinin belirlenmesi gereklidir.

İngiltere Öğrenci Vizesi türleri aşağıda listelenmiştir.

Bir İngiltere Öğrenci Vizesi türü hakkında bilgi almak için ilgili başlığı ziyaret ederek açıklamalara ulaşabilir veya iletişim detaylarımızı kullanarak firmamızla irtibata geçebilir, uzmanlarımızla görüşebilirsiniz. 

İngiltere Öğrenci Vizesi türleri için tıklayın!

  - İngiltere öğrenci ziyaretçi vizesi, İngiltere'de dil okulu, yaz okulu, mesleki eğitimler gibi 6 aydan kısa süreli tüm eğitimleri kapsamaktadır. İngiltere öğrenci ziyaretçi vizesi'ne lise, üniversite, master gibi uzun süreli eğitimler için başvurulamaz.

  - İngiltere uzatılmış öğrenci ziyaretçi vizesi, İngiltere'de 6 - 11 ay arası süreyle “yalnızca dil eğitimi” almak isteyen başvuru sahiplerini kapsayan İngiltere Vizesi türüdür. İngiltere uzatılmış öğrenci ziyaretçi vizesi'ne yaz okulu, lise, üniversite eğitimi, mesleki eğitimgibi amaçlarla başvurulamaz.

  - Tier 4 İngiltere uzun süreli öğrenci vizesi, İngiltere'de 6 aydan uzun süreli dil okulu, mesleki eğitim, lise, üniversite, masterve doktora eğitimi gibi uzun süreli eğitimler için başvurulabilir.

  - Tier 4 İngiltere çocuk öğrenci vizesiilkokul, ortaokul, lise vb. eğitimlere katılacak olan öğrencilerin başvuru yapabildikleri bir İngiltere vizesi türüdür. 4-17 yaş aralığında olan öğrenciler katılabilmektedir. Öğrenci Vizesi başvurusu hakkında detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

  - Tier-4 İngiltere uzun dönem bağımlı vizesi, Tier 4 ingiltere öğrenci vizesi ile İngiltere’ye giden kişilerin bağımlı eş/partner ve varsa çocuklarının başvuru yapabildiği İngiltere vizesi türü Tier-4 İngiltere Uzun Dönem Bağımlı Vizesi’dir.

İngiltere Öğrenci Vizesi türlerinin başvuru şartları, başvuru evrakları hususunda tüm sorularınızın yanıtlarını öğrenebilmek için tıklayınız. İngiltere Öğrenci Vizesi türleri ile ilgili bilgiler aşağıda kısaca listelenmiştir.

İngiltere’de eğitim almak isteyen bireyler bilgi ve danışmanlık için tıklayınız.

İngiltere Öğrenci Vizesi başvuru türlerinden ret almanız sonucunda vize reddine itiraz hakkınızın olup olmadığını, hangi itiraz yollarını kullanabileceğinizi, bu itiraz yollarının ve vize türlerinin başvuru şartlarından daha fazlasını öğrenebilmek için İngiltere vizesi uzmanlarımıza danışabilirsiniz.

İngiltere vizesi başvuru işlemlerine uzmanlarımızla başlayan bireyler, vize başvuru işlemlerinin dikkatle ve titizlikle yapılarak başvuru evraklarının eksiksiz olmasını büyük oranda sağlayabilecektir. İngiltere vizesi alanında uzmanlardan danışmanlıkalınması oldukça önemlidir.

Diğer İngiltere Vizesi türleri ile ilgili bilgileri aşağıdaki sitelerden edinebilirsiniz.

İngiltere Vizesi ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.  

İngiltere’ye turistik amaçlarla girmek isteyen bireylerin başvurabileceği, sınırlı da olsa bazı türleriyle başvuru sahiplerine eğitim hakkı veren ancak çalışma hakkı içermeyen vize türü İngiltere Turist/Ziyaretçi Vizesi türüdür. İngiltere Turist Vizesi ile en fazla 30 günlük eğitim alma hakkı verene çeşitli vize kategorilerini sayfamızı ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. İngiltere Ziyaretçi Vizesi ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.

İngiltere’de oturum izni almak ve yerleşmek için başvurabileceğiniz kendi alt kategorileri olan İngiltere Yerleşim Vizesi bulunmaktadır. İngiltere’de İngiliz vatandaşı veya sürekli oturum sahibi olarak bulunan bireylerin aile üyelerinin başvurabileceği vize türüdür. Eşinin, nişanlısının veya partnerinin yanına çocuklarıyla birlikte taşınmak ve İngiltere’ye yerleşmek isteyen bireylerin başvurabileceği bu vize türü kişilere İngiltere’de sınırlı da olsa çalışma ve eğitim alma hakkı veriyor. İngiltere Yerleşim Vizesi ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.  

İngiltere’de kendi işini kurmak isteyen bireylerin başvurabileceği vize türü İngiltere Ankara Anlaşması Vizesi’dir. Ankara Anlaşması Vizesi sahibi bireylerin aile üyelerini yanlarına alabilir, İngiltere’de eğitim alabilir, çocuklarını devlet okuluna gönderebilir.

Ankara Antlaşması Vizesi ile ilgili detaylı bilgiler için tıklayınız.  

İngiltere’de çalışmak, yatırım yapmak, girişimci olmak veya ortaklık kurmak gibi amaçları bulunan bireylerin başvurabileceği vize türü İngiltere Çalışma Vizesi’dir. İngiltere Çalışma Vizesi sahibi bireyler sınırlı da olsa İngiltere’de eğitim alma hakkına sahip olacaklar, eş ve çocuklarını aile birleşimi amacıyla yanlarına alabilecekler ve oturum hakkının yanı sıra belirli şartları sağlamaları halinde sürekli oturum ve vatandaşlık başvurusunda bulunabilecekler. İngiltere İş/Çalışma Vizesi ile ilgili detaylı bilgiler için buraya tıklayınız.  

"İngiltere Öğrenci Vizesi Başvurusu" sayfası 151 defa okundu