İngiltere Çalışma/İş Vizesi Başvurusu

Güncelleme Tarihi: 2019-07-03 02:20:14

İngiltere'de çalışmak, iş kurmak, ortaklık kurmak,i bir şirketi devralmak, yatırım yapmak gibi çeşitli amaçları bulunan kişilerin başvurması gereken vize türüdür. İngiltere'de çalışabilmek için bazı vize türlerinin gerekli şartlarını sağlamanız gereklidir.

İngiltere’de çalışmak isteyen bireylerin başvurması gereken İngiltere vizesi türü İngiltere Çalışma/İş Vizesi’dir. Bu vizenin farklı kategorileri vardır. 

Ankara Antlaşması Vizesi: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının eğitim seviyesi, tecrübe süresi, İngilizce dil bilme seviyesi, sektör, sermaye gibi kısıtlamalar bulunmaksızın İngiltere’de kendi işlerini kurmak üzere başvuru yapabildiği bir vizedir. Bu vize türünün başvuru koşullarının neler olduğu, başvuru sırasında hangi evrakların gerekli olabileceğini öğrenebilmek için TIKLAYINIZ! Ankara Anlaşması Çalışan Vizesi: İngiltere'de yasal çalışma izinleriyle aynı iş yerinde aralıksız 1 sene çalışan kişilerin bu 1 yılın sonunda Birleşik Krallık’ta aynı iş yerinde çalışmaya devam edilebilmelerini sağlayan vize türüdür. Tier-2 İngiltere Genel Çalışma/İş Vizesi: AB üyesi ya da İsviçre vatandaşları dışındaki ülke vatandaşlarının İngiltere’de çalışabilmek için alması gereken İngiltere vizesi türü Tier-2 Genel Çalışma Vizesi’dir. İngiltere Şirket İçi Transfer Vizesi: Şirket içi transfer sonucu çalıştığı şirketin İngiltere’deki ayağında çalışmak üzere transfer edilen kişilerin İngiltere’de çalışabilmek için alması gereken İngiltere vizesi türüdür. Diğer Çalışma Vizesi türleri hakkında detaylar için buraya tıklayın!

İngiltere’de çalışmak isteyen ve çalışma vizesi için başarılı bir başvuru yaparak sonucu olumlu gelen bireylerin sahip olacağı bir takım haklar ve uygması gereken çeşitli yasaklar mevcuttur. Kısa süreli de olsa eğitim alabilir, aile üyelerini de vize başvurusu yaparak yanına alabilir, 5 yıl vize uzatmalarıyla İngiltere’de yaşamanın sonunda sürekli oturum başvurusu yapabilir, 1 yıl İngiltere’de sürekli oturum hakkı ile bulunarak İngiltere vatandaşlığı başvuru yapabilir. Sağlık hizmetlerinden vize türünün belirlediği sınırlar çerçevesinde faydalanabilir.

“İngiltere Çalışma Vizesi türleri nelerdir?”, “İngiltere’de çalışma izni nasıl alınır?”, “Birleşik Krallık'ta çalışmak için hangi evrakları hazırlanmalıdır?” gibi soruların yanıtları için TIKLAYINIZ!

İngiltere Göçmenlik Düzenlemeleri, Mevzuatı ve Uygulamaları alanında uzmanlaşmış firmamız uzmanlarımızla İngiltere Çalışma Vizesi başvurusunda bulunarak vize başvurusunun olumlu olmasını sağlayabilirsiniz.

İngiltere Vizesi, Ankara Antlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları, İngiltere sürekli oturum başvurusu, İngiliz vatandaşlığı başvurularında bulunmak isteyenler firmamıza buradan ulaşabilirler. 

Firmamız uzmanlarına iletişim bilgilerimizi kullanarak ulaşabilirsiniz. 

İngiltere vizesi başvuruları oldukça zor ve karmaşık yapıdadır. Yani İngiltere vizesi en zor alınan vize türlerinden biridir. İngiltere vizesi başvurularının firmamızdan danışmanlık alınarak yapılması ve uzmanlarımızdan bilgi edinilmesi vize sonucunun olumlu olma ihtimalini artırtabilecektir.

Danışmanlık işlemlerinin neler olduğunu ve firmamızın vize başvurularında nasıl destek sağladığını öğrenebilmek için tıklayınız.

İngiltere’de eğitim ücretleri, eğitim süreleri, konaklama olanakları gibi konularda çekinceleri olan bireylerin İngiltere'de eğitim ve yaşam konusunda uzman firmamızla irtibata geçilmesi önerilmektedir. İngiltere’de eğitim uzmanları kafanızı kurcalayan her türlü konuda yardımcı olabilecek ve İngiltere’de eğitim programları, eğitim süreleri ve ücretleri gibi konularda hizmet sunabilecektir.

İngiltere’ye turistik, kültürel ziyaret yapmak, kısa süreli eğitimlere veya konferanslara katılmak gibi etkinliklerde bulunacak olan bireylerin başvurması gereken vize türü İngiltere Turist/Ziyaretçi Vizesi türüdür.

İngiltere’ye yapacağınız ziyaretin kısa süreli olması, İngiltere’de kalıcı olmadığınız ve kendi ülkenize geri döneceğiniz gibi hususlarda gerekli belgeleri başvuru dosyasına eklemelisiniz. Her başvuru sahibine göre değişiklik gösteren bu vize türünün başvuruları için gerekli belgeler listesinde neler olduğunu öğrenmek ve sayfamızda başka hangi konuların bulunduğunu öğrenmek için buraya bakınız.

İngiltere’de sürekli oturum veya İngiliz vatandaşı olarak bulunan bireyler eşi, nişanlısı, partneri, çocukları vb. gibi aile üyelerini İngiltere’de yaşamak üzere yanına alabilecektir. Bunun için başvurulması gereken vize türü İngiltere Yerleşim Vizesi’dir. Yerleşim vizesinin başvuru şartları, başvuru prosedürleri ve vize reddi alındığı takdirde nasıl bir yol izlenebileceğini uzman danışmanlarımızdan öğrenebilir, ofislerimizi ziyaret edebilir, sitemizi inceleyebilirsiniz.

Eğitim almak isteyen bireylerin başvurması gereken vize türü İngiltere Öğrenci Vizesi olup bu vize türüyle İngiltere’de kısa süreli veya uzun süreli eğitimlere katılma hakkınızın  olacaktır. Aynı zamanda yanında sınırlı da olsa çalışma hakkınız olacaktır. İngiltere Öğrenci Vizesi türlerinin başvuru şartlarının neler olduğu, hangi vize türünün İngiltere’ye seyahat amacınıza uygun olduğu gibi hususlarda her türlü bilgiye sitemizdenulaşabilirsiniz.

Firmamız İngiltere vizesi, Ankara Anlaşması Vizesi, İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvuruları konularında İngiltere Göçmenlik Düzenlemeleri, Mevzuatı ve Uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanlarıyla 2006 yılından beri hizmet vermekte olan bir danışmanlık şirketidir. Vize danışmanlarımıza İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı aracılığıyla ulaşarak tüm sorularınızı sorabilir, vize başvuru işlemlerinize başlayabilirsiniz.

"İngiltere Çalışma/İş Vizesi Başvurusu" sayfası 165 defa okundu