Diğer İngiltere Vizesi Türleri

İngiltere Ziyaretçi Vizesi Başvurusu

İngiltere'ye turistik amaçlarla, 6 aydan kısa süreli olarak seyahat edecek olan bireylerin başvurması gereken vize İngiltere Ziyaretçi Vizesi'dir.

Detaylara git »

İngiltere Turist Vizesi Başvurusu

İngiltere'de kısa süreli bir seyahat veya ziyaret için bulunmak istemeniz gereklidir. Vizenin 2-5 veya 10 yıllık olarak verilebilmesine rağmen İngiltere'de 1 yıl içerisinde 6 aydan fazla kalmamalısınız.

Detaylara git »

İngiltere Öğrenci Vizesi Başvurusu

İngiltere Öğrenci Vizesi türleri eğitim çeşidine ve süresine göre değişkenlik göstermektedir. Öğrenci olarak İngiltere Vizesi başvurusu yapmak isteyen kişilerin öncelikle hangi İngiltere Öğrenci Vizesi'ne başvuru yapması gerektiğinin belirlenmesi gereklidir.

Detaylara git »

İngiltere Yerleşim/Evlilik Vizesi Başvurusu

İngiltere Yerleşim/Evlilik Vizesi başvurusu, İngiltere’de İngiliz vatandaşı veya sürekli oturum izni sahibi olarak bulunan eşinin/partnerinin/nişanlısının yanına giderek yerleşecek olan kişilerin başvuru yapabildiği İngiltere vizesi kategorisidir.

Detaylara git »

AB Vatandaşlarının Bağımlıları için İngiltere Yerleşim Vizesi Başvurusu

AB Vatandaşlarının Bağımlıları için İngiltere Yerleşim Vizesi başvurusu, İngiltere’de bulunan eşinin/partnerinin/nişanlısının yanına yerleşmek isteyen AB bağımlısı kişilerin İngiltere’ye yerleşmek için başvuru yaptıkları İngiltere vizesi kategorisidir.

Detaylara git »

İngiltere Çalışma/İş Vizesi Başvurusu

İngiltere'de çalışmak, iş kurmak, ortaklık kurmak,i bir şirketi devralmak, yatırım yapmak gibi çeşitli amaçları bulunan kişilerin başvurması gereken vize türüdür. İngiltere'de çalışabilmek için bazı vize türlerinin gerekli şartlarını sağlamanız gereklidir.

Detaylara git »