Ankara Antlaşması vizesiyle İngiltere'de kendi işinizde çalışın!

Duyurular - Haberler / Ankara Antlaşması Vizesi - Genel Bilgi

Ankara Antlaşması Vizesi - Genel Bilgi

Güncellenme Tarihi: 2018-10-14 18:45:16

18 yaşından büyük her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, serbest meslek sahibi olarak yapacağı işe ait yeterli bilgi ve/veya tecrübeye sahipse, başvuru tipine özel şartları da sağlaması halinde Ankara Antlaşması Vizesine başvurabilir.

Ankara Antlaşması Vizesi başvuruları, başvuran kişi durumuna göre özel olarak hazırlanan başvurulardır. Her bir dosya başvuru sahibinin koşullarına göre hazırlanır dolayısıyla genel geçer kriterlere sahip değildir. Bununla beraber temelde sahip olunması gereken 5 husus vardır. Bunlar; 

  1. Serbest meslek sahibi olarak yapılacak işi belirlemek ve bu işin objektif bir biçimde "serbest meslek" olarak değerlendirilebilmesi
  2. Başvuru yapılacak meslek ile ilgili yeterli teknik bilgi ve/veya tecrübeye sahip olmak
  3. İşi kurabilecek ve kâra geçilene dek İngiltere'deki yaşam masraflarını karşılayabilecek sermayeye sahip olmak ve bu sermayenin kaynağının ispat edilebilir olması
  4. İşi ve yaşamı sürdürebilecek kadar İngilizce bilgisine sahip olmak, herhangi bir üçüncü kişiye ihtiyacı olmamak
  5. Yapılacak işin sizin ve varsa aile bireylerinizin geçimini sağlayabilecek kadar gelir getirmesi

 

Bu 5 temel husus ile ilgili açıklamalara ve Ankara Antlaşması Vizesi ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Ayrıca Ankara Anlaşması Vizesi ile ilgili detaylı bilgi ve profesyonel danışmanlık için firmamızla irtibata geçebilir, uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

İletişim bilgilerimize ulaşmak için lütfen tıklayınız.

 

 

  • "Ankara Antlaşması Vizesi - Genel Bilgi" sayfası 2104 defa okundu
  • ankara antlaşması, ankara anlaşması, ankara antlaşması vizesi, 18 yaş
Paylaş:
Kimler Başvurabilir?