Ankara Antlaşması vizesiyle İngiltere'de kendi işinizde çalışın!

Ankara Antlaşması / Ankara Antlaşması Vize Başvurusu

Ankara Antlaşması Vize Başvurusu

Güncellenme Tarihi: 2018-11-21 04:19:31

Ankara Antlaşması Vizesi başvurusu hali hazırda (yasal olarak) İngiltere'de bulunan kişiler için İngiltere'den yapılabileceği gibi Türkiye'den de yapılabilmektedir. Başvuru sahibinin İngiltere'de olması şartı yoktur.

Ankara Antlaşması kapsamındaki ilk başvurunun başarılı olması halinde 1 yıllık vize alınır. Bu bir yıl içerisinde serbest meslek sahibi olarak yapılacağı belirtilen iş başlatılmalıdır. İş kurulup/devralındığında veya ortak olunacaksa ortaklık başlatıldığında ilgili tüm bilgi ve belgelerin muhafaza edilmesi gerekecektir. Bu belgeler daha sonra yapılacak Ankara Anlaşması vize uzatma başvuru dosyasına eklenecektir.

İşin başlatılması ve sonrasındaki uzatma başvurusu açısından takip edilmesi gereken usul ve esaslar hakkında uzmanlarımızla görüşebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Ankara Antlaşması kapsamında yapılan başvurular ikiye ayrılır;

  1. Ankara Antlaşması Vizesi (Serbest Meslek Sahipleri)
  2. Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi

Burada bahsedilen bilgiler Ankara Antlaşması Vizesi (Serbest Meslek Sahipleri) 'ne ait olup sitenin geri kalan bölümünde kısaca Ankara Antlaşması Vizesi olarak bahsedilmektedir. Ayrıca Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi hakkında detaylı bilgiye web sitemizin ilgili bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ankara Antlaşması vizesi başvurusu ile ilgili temel kriterler için lütfen TIKLAYINIZ.

Ankara Antlaşması Vizesi hakkında detaylı bilgi için şirketimizle irtibata geçebilir, uzmanlarımızla görüşebilirsiniz.

İletişim detaylarımız için lütfen TIKLAYINIZ.

  • "Ankara Antlaşması Vize Başvurusu" sayfası 4841 defa okundu
  • ankara anlaşması vizesi ilk başvuru, ankara antlaşması, ilk başvuru, vize başvurusu,
Paylaş: