• Londra Ofisi
  • Ankara Ofisi
  • İstanbul Ofisi
  • İzmir Ofisi
  • Gaziantep Ofisi

  • Ankara Antlaşması Vize Başvurusu

    Ankara Antlaşması Vizesi başvurusu hali hazırda (yasal olarak) İngiltere'de bulunan kişiler için İngiltere'den yapılabileceği gibi Türkiye'den de yapılabilmektedir. Başvuru sahibinin İngiltere'de olması şartı yoktur.

    detaylı bilgi »
  • Ankara Antlaşması Vize Uzatma Başvurusu

    İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi olarak alınan 1 yıllık İngiltere Vizesi ile İngiltere'ye seyahat edilmesinin ve işin başlatılmasının ardından İngiltere'deki işin devam ettirilmesi amacıyla, standart olarak 3 yıllık İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Uzatma başvurusu yapılabilir.

    detaylı bilgi »
  • Ankara Antlaşması Süresiz Oturum İzni

    Ankara Antlaşması kapsamında İngiltere'de serbest meslek sahibi olarak toplamda 4 yıl bulunduktan sonra Süresiz Oturum Hakkı kazanabilirsiniz. Başvuru yapabilmek için 4 yılın tamamlanmış olması gerekmektedir.

    detaylı bilgi »
  • Ankara Antlaşması Vatandaşlık Başvurusu

    Ankara Antlaşması vizesi sonrası alınan Sürekli Oturum İzni'ni takiben 12 ayın, toplamda 5 yılın, tamamlanması halinde, gerekli diğer şartların da sağlanması koşuluyla İngiliz Vatandaşlığı'na geçiş için başvuru yapılabilir.

    detaylı bilgi »

Sıkça Sorulan Sorular

Ankara Antlaşması Vizesi Nedir?

Ankara Antlaşması Vizesi'ne Nasıl Başvurabilirim?

Ankara Antlaşması Vizesi'ne Kimler Başvurabilir?

Ankara Antlaşması Vizesi ile Ne Tür İşler Yapılabilir?

Ankara Antlaşması Vizesi Süresi Ne Kadar?

Ankara Antlaşması Vizesi için Eğitim Seviyesi

Ankara Antlaşması Vizesi için İngilizce Şartı

Ankara Antlaşması Vizesi için Sermaye Miktarı

Ailem (Eşim ve Çocuklarım) Benimle Gelebilir mi?

İngiltere'de Kaçak Kalmış Olmam Sorun Olur mu?

Ankara Anlaşması Vizesi Duyurular

Ankara Antlaşması Vizesi

Ankara Antlaşması vizesi ile İngiltere'de serbest meslek sahibi olarak çalışmak isteyen her Türk vatandaşı İngiltere'ye gelip çalışabilir ve 4 yıl sonra sürekli oturum hakkı elde edebilir ve 5 yılı tamamladıktan sonra İngiltere vatandaşlığına geçiş (çifte vatandaşlık) yapabilir.

devamını oku »

Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi

İngiltere'de yasal olarak bulunan ve yasal çalışma izinleriyle en az 1 yıl süreyle aynı işyerinde çalışan kişiler Ankara Antlaşması Çalışan Vizesi'ne başvurabilir ve bu vize kapsamında İngiltere'de kalmaya devam edebilirler.

devamını oku »